Hulu je otvoren da oživi Marvel serije koje je Netflix ukinuo

0

Iako još ništa nije zvanično, izvršni direktor tv mreže Hulu kaže da je otvoren za eventualno oživljavanje Marvelovih serija koje su ukinute na Netflix-u, prenosi Screenrant.

netflix

Dugo su Marvel i Netflix imali poprilično harmoničan odnos. Serije kao što su Daredevil i Jessica Jones su sjajno funkcionisale, a prisutnost Marvela na jednom streaming servicu bila je atrakcija. Tako je bilo do oktobra 2018. godine kada Netflix otkazuje seriju Iron Fist nakon dve sezone, iako su mnogi smatrali da se serija znatno popravila sa sezonom 2. Iron Fist je bio najmanje omiljen među fanovima te oni nisu paničili sve dok i Luke Cage nije otkazan posle dve sezone prikazivanja, samo nedelju dana nakon Iron Fista. Neki fanovi su se nadali da će se oba lika vratiti u zajedničkoj seriji Heroes for Hire, ali i te nade su ugašene kada je u novembru otkazan i Daredevil. Ako Daredevil nije uspeo da preživi, jasno je da je budućnost Marvelovih serija na Netflix platformi sumorna. 

Dok Punisher i Jessica Jones čekaju zvanična otkazivanja, glumac Punishera, Jon Bernthal je čak izjavio da se pomirio sa ovakvom sudbinom. Kevin Mayer, šef Disney Plus objašnjava da će nova Disney streaming service platforma vrlo rado oživeti jednu ili više ovih serija, ali zakonski to nemaju pravo da urade pre 2020. godine. Sada se čini da se novi igrač ubacuje u trku, a to je Hulu. Hulu je još jedna tv mreža u vlasništvu Disney-a. Kada je pitan od strane The Wrap-a, hoće li Hulu razmotriti oživljavanje ovih serija, izvršni direktor Craig Erwich nije isključio tu mogućnost. 

Pročitajte: Serija Pennyworth će biti sa R-rejtingom za razliku od Gothama

,,Marvel poseduje tonu naslova za koje smo zainteresovani. To samo zavisi od toga kada će oni biti spremni, i što je navažnije od svega, ko će stajati iza ovih stvari”, izjavio je Erwich. 

Erwich nije potvrdio, a ni demantovao oživljavanje ovih serija. Disney Plus će nastojati da njihov sadržaj i dalje bude framily friendly, te bi Hulu možda bio najprikladnije utočište za Punishera i Daredevila jer niko ne želi da vidi ova dva lika bez glavnih elemenata na koje smo uz njih navikli. Čak i ako se Disney Plus, Hulu ili neko treći odluči da oživi ove serije, pitanje je hoće li glavni glumci u tom momentu biti slobodni da repriziraju uloge. Šteta je učinjena, a naši omijleni ulični heroji više nisu na dužnosti. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x