Da li će se Superman pojaviti u filmu Shazam!?

0

Uprkos mutnom statusu u DCEU, Henry Cavill je navodno snimio svoj cameo kao Superman za predstojeći DC film “Shazam!”, prenosi Screenrant.

superman stripblog

Henry Cavill je navodno snimio svoju cameo scenu za film Shazam! , ali je nejasno hoće li snimak biti iskorišćen. Iako Zack Snyder nije ispunio svoju viziju DCEU-a, najpozitivniji potez koji su fanovi obožavali je angažovanje Henry Cavill-a kao Clark Kenta, odnosno Supermana. Uprkos problemima kako je Superman napisan u Snyderovim filmovima, Cavill se i dalje smatra idealnim za ulogu. 

Nažalost, Cavillovo vreme kao Superman je možda završeno. Nakon neuspeha filma Justice League, planovi za Supermana i Batmana našli su se u limbu. Dok su planovi za Batmana jasni i čvrsti nakon toga što je objavljeno da će film Matt Reevesa izaći 2021. ostaje da vidimo hoće li WB i DC napraviti čvrste planove o vraćanju Supermana u DCEU. Cavill je glumac kojeg publika želi, te nije ni čudo da bi mu ovaj nesiguran status mogao smetati dovoljno da jednostavno digne ruke od svega. 

Pročitajte: Klasične Batman priče koje bi Matt Reeves mogao da adaptira

Dugo se pričalo o cameo sceni Supermana u filmu Shazam! iako je navodno otpisana. Ili se bar tako mislilo sve dok nedavni izveštaj sa test projekcije nije pokazao da Superman ima cameo scenu, ali njegovo lice nije vidljivo. Ovo dozvoljava DCEU da zaobiđe trenutni problem sa Cavillom. Ono što stvar čini interesantnijom je izjava novinara ComicBook Nation-a, Jim Viscardi-a, koji je u podcast izdanju izjavio kako je Cavill snimio cameo scenu koja će biti upotrebljena, ako njegovi problemi oko ugovora budu rešeni do premijere filma. Ako ne, snimak neće biti iskorišćen, i fanovi će ostati razočarani. 

I dalje nije jasno preciziran uzrok sukoba između Cavilla i WB-a, i važno je napomenuti da ni sa jedne, ni sa druge strane još uvek ništa nije zvanično potvrđeno. Sa nedavnim svrgavanjem Ben Affleck-a kao Batmana, sada postoji još više presedana za veliku preradu koju će DCEU da doživi. Imajući ovo u vidu, realno je očekivati da će Supermana na velikom ekranu sledeći put kad se pojavi igrati neko drugi. Sva nada nije izgubljena i ostaje da vidimo hoće li se Cavill i WB dogovoriti, te hoće li se Superman pojaviti u filmu Shazam!

Odgovor ćemo imati do 5. aprila kada izlazi Shazam!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x