Serija Pennyworth će biti sa R-rejtingom za razliku od Gothama

0

Fanovi Epixove nadolazeće serije Pennyworth su dobili obećanje da će serija imati vrlo mračnu atmosferu, te će biti sa R-rejtingom, prenosi CBR.

pennyworth stripblog

Izvršni producent serije Pennyworth Danny Cannon je gledaocima obećao mračnu seriju sa R-rejtingom. Cannon je jasno stavio do znanja da će kreativni tim gurati seriju u smeru slikanja Alfredovog porekla godinama pre nego što je upoznao Thomasa Wayne-a, što će mu zauvek promeniti život. Serija će biti postavljena u Londonu šestedesetih godina u poetičnoj realnosti. Pratićemo Alfreda kao vojnika pre nego što upozna Thomasa Wayne-a i negativce poput potomaka Jack the Rippera i Raven Society, grupu sličnu kao što je Court of Owls koju smo videli u seriji Gotham. 

Prethodni izveštaji o pilot epizodi govore da se serija neće ustručavati od psovki, scena seksa i brutalnog nasilja. Fanove verovatno jednako zanima uloga Thomasa Wayne-a u ovoj seriji koji za razliku od prethodnih priča ovde neće biti hirurg, već finansijski analitičar koji radi za vladu. Takođe, Thomas u ovom periodu još nije upoznao Marthu, te će biti samac. Radnja serije će podjednako pratiti Thomasa i Alfreda. 

Pročitajte: Alex Ross obeležava 25 godina od stripa Marvels (VIDEO)

Više detalja ćemo dobiti vremenom. Sve što znamo je da će serija Pennyworth ispričati sasvim novu priču o čoveku koji kasnije postaje krucijalan deo Batmanovog postojanja. 

Seriju su kreirali stvaralac Gothama, Bruno Heller i producent Danny Cannon. Alfreda će glumiti Jack Bannon, a Thomasa Wayne-a Ben Aldridge. Premijera se očekuje ove godine na Epixu. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x