Da li je Infinity War trailer zapravo Endgame trailer?

0

Svi se sećamo specifičnog trailera za film Infinity War i sklonosti Marvel Studios-a da se poigrava sa gledaocima ubacujući u trailere scene koje se kasnije ne nalaze u filmovima. 

endgame trailer stripblog

Da budem precizniji, svi se sećamo kadra koji možete videti iznad u kome se Hulk u Infinity War traileru nalazi u bici za Wakandu. Kako svi koji su gledali film znaju, Hulk se nakon početka filma i batina koje je dobio od Thanosa više nije pojavljivao do kraja filma. Ovo nije jedini slučaj jer se praktično skoro većina svakog trailera za Infinity War razlikuje u odnosu na film, te internetom kruži teorija da je trailer za Infinity War zapravo Endgame trailer i da se scene razlikuju zato što prikazuju dešavanja iz Endgame filma kada Avengersi vrate vreme i dobiju novu šansu da se bore sa Thanosom. 

Ovaj cut i razlike u scenama braća Russo pravdaju time što su određene scene editovane u postprodukciji za potrebe narativa filma. Ipak, ako putovanje kroz vreme bude igralo ključnu ulogu kako se spekuliše, onda je ova teorija sasvim opravdana i sa jakim temeljima. 

Pročitajte: Avengers: Endgame će trajati 3 sata, reakcije na prve projekcije sjajne

Jasne razlike između trailera i onoga što smo videli u filmu možete pogledati u ovom videu. Iako sve ovo zvuči intrigantno, kako braća Russo tvrde to su samo razbacani delovi slagalice koji služe kako bi publiku odvukli od prave priče koja ih očekuje. Ali dok Endgame ne stigne, fanovi će razvijati teorije i tražiti skrivene tragove u svakoj sceni i svakom detalju. Istinu ćemo saznati nakon 26. aprila kada film stiže u bioskope.

Da li vi mislite da je Infinity War zapravo prikriveni Endgame trailer? Pišite nam u komentarima.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x