Captain Marvel – Novi trailer i posteri (VIDEO)

0

Marvel Studios je tokom sinoćnjeg nacionalnog prvenstva u fudbalu objavio special look trailer za nadolazeći Captain Marvel.

captain marvel stripblog

Dok su prethodna dva trailera predstavile superherojsku ličnost Carol Danvers, ovaj trailer je mešana intergalaktička akcija i njene ljudske strane koja ukjučuje njenu interakciju sa Nick Fury-ijem. Takođe smo dobili i više pogleda na Skrull-se i prvi put videli njihovu sposobnost promene oblika. Carol nam otkriva svoje primarne sposobnosti nazivajući ih fotonskim udarima.

Nakon svog solo filmskog debija koji  nam stiže 8. marta, Captain Marvel će se pridružiti Avengersima u četvrtom nastavku i vrlo biti ključni igrač u Endgame-u protiv Thanosa, kao i u nastavku celokupne superherojske franšize.

Pored trailera, dobili smo i tri nova postera.

Prvi poster je za IMAX. Slika hvata kosmičku suštinu ove avanture, a da pritom ne izgubi fokus sa ikonske heroine i njene neverovatne snage.

Drugi poster je od Dolby Cinema, i ima više stripovski pristup. Koristeći Carolinu šemu boja kao pozadinu, fokusirajući se na njen kostim, kao i na njene podeljene uloge, superherojske i ljudske. Na oba postera ona nosi šlem i ima svoju čuvenu mohawk frizuru. 

Pročitajte: Stigao je drugi trailer za Captain Marvel (VIDEO)

Treći poster je od Real 3D. Ovaj poster nije fokusiran na njenom odelu, niti šlemu, niti akciji za koju se sprema, već jednostavno na njenom pogledu. Bez obzira koliko prikaz jednostavan bio, Captain Marvel i dalje izgleda previše moćno. 

Autor: M. Š.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x