Polar – trailer za Netflixovu adaptaciju istoimenog stripa (VIDEO)

0

Dok očekujemo premijeru Netflixove adaptacije web-stripa ,,Polar”, popularni servis za gledanje filmova i serija nas je obradovao trailerom za ovaj film.

polar stripblog

Polar je web-strip u izdanju Dark Horse Comics, i prati Duncan-a Vizla poznatijeg kao Black Caiser, vrhunskog ubicu i špijuna iz doba Hladnog rata. Duncan je penzionisan, ali njegovi dani mira prestaju pokušajem atentata na njega. Njegov bivši poslodavac šalje na njega vojsku profesionalnih ubica. Njihova misija se završava isključivo smrću, njegovom ili njihovom, a Duncan nema baš naviku da umire. Tako se Duncan protiv svoje volje nalazi ponovo u igri protiv mlađih, bržih i spretnijih ubica koje ništa neće zaustaviti u misiji da ga ućutkaju. Dok se bori za svoj život, Duncan će morati da zaštiti i mladu ženu sa kojom se sprijateljio u kratkotrajnoj penziji.

Polar je akciona avantura na sa šmekom Jim Steranka i Frenka Millera, a scenarista i crtač je Victor Santos. Neizbežno je ignorisati uticaj Franka Millera na Santosa. Polar je divljačka noir krimi priča. Svaki panel je pun surovog nasilja ili sirove seksualne energije. Napetost se završava ili smrću ili strastveno, podsećajući tako na Millerov Sin City.

Pročitajte: Vojnov: DC je od Donerovog Supermena redefinisao, ne samo superherojski film, već i blokbaster

Netflix je nadmašio nekoliko drugih studija u otkupu prava na adaptaciju ovog web-stripa. Film izlazi 25. januara na Netflixu, a režiju potpisuje Jonas Åkerlund. Uloge će tumačiti: Mads Mikkelsen, Vanessa Hudgens, Kathryn Winnick i Matt Lucas.

Autor: M. Š.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x