Stigao je drugi trailer za Captain Marvel (VIDEO)

0

Dok željno iščekujemo trailer za četvrti nastavak Avengers-a, stigao nam je drugi trailer za Captain Marvel.

captain marvel stripblog

Brie Larson će glumiti Carol Danvers, pilota koju je spasila napredna vojna vanzemaljska rasa Kree. Carol je nakon toga obdarena nadljudskim moćima i upletena u intergalaktički rat između Kree-ja i njihovih neprijatelja the Skrulls-a. Izbegavajući put u kome se u prvom filmu o heroju prikazuje njegov origin story, čini se da ćemo Carol dobiti već prožetu supermoćima, ali će je priča vratiti na Zemlju kako bi otkrila o svom prethodnom životu kojeg se ne seća.

Kako Skrulls-i imaju plan da napadnu našu malu planetu, Captain Marvel će nam biti i više nego potrebna. Fanovi se nadaju da će konačno saznati da li je u ovoj bici Nick Fury, u svojoj mlađoj verziji izgubio oko. Takođe se nadaju da će biti objašnjeno čime je Carol Danvers tokom 90-ih zadužila Fuyr-ija kada je jednostavno ostavljena na miru, i nije uključena u njegove ostale buduće akcije, te služi kao veliko oružje i plan B samo u slučaju da moćni Osvetnici uprskaju stvar?

Pročitajte: Prvi latino karakter Blue Beetle stiže u DCEU

Osim drugog zvaničnog trailera, ovih dana dobili smo i novi poster.

Osim Brie Larson, u filmu će glumiti Samuel L. Jackson, Jude Law, Ben Mendelson, Lee Pace, Djimon Hounsou, Anette Bening i Clark Cregg. Film se očekuje u martu 2019. godine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x