Mark Hamil poredi Donalda Trampa sa Dart Vejderom

0

Ikona serijala Ratovi Zvezda, Mark Hamil je zamahnuo svojom retoričkom, svetlosnom sabljom ka predsedniku Amerike, Donaldu Trampu, tvrdeći da je on zapravo gori od antologijskog negativca, Dart Vejdera.

mark hamil stripblog

Mark Hamil se nikada nije ustručavao od javnih kritika upućenih aktuelnom američkom predsedniku, te je u podkastu The Washingtom Post-a, sa Jonathan Capehart-om, izjavio kako je poređenje Trampa sa Vejderom nepravedno prema Lordu Sita.

,,Slušaj, stvarno se uznemirim kada ljudi porede Trampa, ili čak Dika Čejnija sa Dart Vejderom, jer se Dart Vejder na kraju pokajao.”

Prequel filmovi su bili fokusirani na Anakina Skajvokera, njegovu promenu i eventualni prelazak na mračnu stranu sile, te na kraju pretvaranje u Dart Vejdera. Originalni filmovi Džordža Lukasa su nam prikazali Vejderov uspon na vlast i eventualnu smrt. Osvrćući se na Vejderovo žrtvovanje kako bi spasio Luka i porazio Emperora u Povratku Džedaja, Mark Hamil objašnjava: ,,Video je grešku u svojim putevima. Ne vidim nijednog od njih (Tramp i Čejni) da to rade.”

Pročitajte: Najbolji superherojski filmovi u 2018. godini: “Deadpool 2” i “Spider-man: Into the Spiderverse”

Nakon njegove uključenosti u rat u Iraku, Dika Čejnija su mnogi poredili sa Dart Vejderom, dok Trampa otkad je stupio na vlast mnogi kritičari drže za glavnog negativca. Mark Hamil je jednom predložio da njegova koleginica iz franšize Ratova Zvezda, Keri Fišer bude počastvovana zvezdom na holivudskoj stazi slavnih koja će biti zamenjena za Trampovu.

Ranije ove godine, glumac je prisustvovao na internacionalnom Comic-Con-u u San Dijegu, obučen kao stormtrooper inspirisan Trampovom pojavom. Ovog meseca je na svom tviter nalogu objavio božićni tvit u vidu Trampa kao Grinča (film: Kako je Grinč ukrao Božić).

Mark Hamil

Uprkos Hamilovim rečima, on je ranije rekao da razume zašto je američki narod izabrao Trampa, zbog načina na koji je rezonovao sa radničkom klasom. Šta god Hamil ili bilo ko drugi mislio o Trampu, predsednik ostaje prkosan prema kritikama koje su mu upućene.

Autor: M. Š.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x