Arkham Knight debituje u Detective Comics #1000

0

Popularni, istoimeni negativac iz video igre Batman: Arkham Knight nastao u produkciji Rocksteady Studios, debitovaće u DC-ijevom stripovskom univerzumu u jubilarnom 1000. izdanju serijala Detective Comics.

arkham knight stripblog

Pre mesec dana najavljeno je da će novi negativac biti predstavljen na stranicama stripa Detective Comics u priči Peter J. Tomasi-a, ilustrovan od strane Doug Mahnke-a. U pitanju je karakter dobro poznat ljubiteljima video igara, Arkham Knight. 

Dobili smo i uvid kako će Arkham Knight izgledati. Lik izgleda jako slično onom iz video igara, uz isti oklopni kostim zajedno sa maskom i logom. Jedina razlika je što mu je dodat mač.

Pročitajte: Superherojski glumci koji su želeli da glume neke druge superheroje

U Rocksteady-ijevoj igri, Arkham Knight je misteriozni, potpuno novi negativac Batman-u. Ali, kako priča napreduje igrač otkriva njegov pravi identitet. U pitanju je Jason Todd, Batman-ov bivši Robin, kasnije poznat kao Red Hood.

Ipak, u trenutnom kontinuitetu stripovskog univerzuma, Jason Todd je napustio Gotham, i operiše pod imenom The Outlaw, stoga je malo verovatno da će on nositi kostim viteza iz Arkham-a. Samim tim Detective Comics #1000 će biti nova misterija slična onoj iz video igre. Strip će izaći u martu 2019.

Autor: M. Š.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x