Sten Li je snimio ,,cameo” za Osvetnike 4

0

Ne samo strip industrija, već i veliki deo holivudske show business scene, još uvek se oprašta od nedavno preminulog Stena Lija.

osvetnici stripblog

Smrt kreatora Marvela izazvala je veliki broj emotivnih reakcija strip fanova širom sveta. Sa porukama ljubavi i simpatije usledila su i pitanja da li je ovo poslednje što ćemo videti od Stena u Marvelovom filmskom univerzumu?

Od 2000. i filma X-Men, gde je imao svoju prvu filmsku (prva live-action cameo scena u “The Trial of the Incredible Hulk” 1989.) cameo scenu, Sten Li se pojavio u 57 Marvelovih ekranizacija. Njegova iznenadna, ali istovremeno očekivana pojavljivanja postala su zaštitni znak Marvelovih filmova. Čak i sada, nakon njegove smrti, potvrđeno je da ćemo ga i dalje viđati u filmskim adaptacijama stripova. Naime, reditelji filma Osvetnici: Rat Beskraja, Džo i Entoni Ruso su potvrdili da je Li već snimio svoju cameo scenu za četvrti nastavak popularne franšize.

Pročitajte: Sten Li i prvi ,,Cameo” za DC (VIDEO)

-Dakle, Sten, obično pokušavamo da ga izvučemo napolje, a on ne voli da leti, onda pokušamo da ga izvučemo istovremeno zbog njegovih cameo scena. Ako imamo nekoliko filmova koji se snimaju približno u isto vreme, npr Ant-man 2 i Osvetnici 4, mi zajedno grupišemo njegove cameo scene, premeštajući ga sa jednog seta na drugi, da bi uspeo sve da završi u jednom danu, izjavio je Džo Ruso u jednom intervjuu.

Ovo su svakako divne vesti za sve Marvelove fanove, ali publika će moći da ga vidi na velikom ekranu i pre četvrtog nastavka Osvetnika. Sten Li će imati svog animiranog lika u dugometražnom animiranom filmu Spider-Man: Into the Spider Verse, koji izlazi 14. decembra. Li će igrati vlasnika prodavnice kostima koju će posetiti protagonista Miles Morales, što je potvrđeno u delimičnom pregledu filma prošlog meseca.

Autor: Milidar Švonja

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x