Sten Li i prvi ,,Cameo” za DC (VIDEO)

0

Svi fanovi superherojskih stripova znaju ko je Sten Li. Ipak, uprkos svim dostignućima u svetu stripa, bivši ,,big boss” izdavačke kuće Marvel, je poslednjih godina daleko poznatiji po svojim kratkim, komičnim i simpatičnim pojavljivanjima u filmskim adaptacijama Marvelovih stripova.

Njegove cameo scene su postale toliko popularne da se fanovi često razočaraju ako te scene izostanu.

Bukvalno svako od nas, kada gleda Marvelove filmove željno čeka da odnekud iskoči simpatični dekica sa humorističnim ,,punch line-om”. Ali šta biva kada gledamo film iz konkurentske kuće i produkcije, šta biva kad se u DC filmu pojavi Sten Li?

Još iz vremena kad je DC filmski univerzum počeo sa izgradnjom temelja, Sten Li je izjavio da on voli gostovanja, te da ne bi odbio ponudu da se pojavi u DC filmu. Pred izlazak filma Betmen protiv Supermena je ponovo bocnuo DC izjavom: ,, DC bi mogao da zaradi mnogo više para sa Supermenom i Betmenom kada bi najavili da ću se ja pojaviti u filmu. Ljudi jednostavno ne bi verovali, i morali bi da idu u bioskop i da to vide.”

Pročitajte: Dizni i Marvel sele Osvetnike na male ekrane

Dve godine kasnije, Sten Li ima svoj prvi cameo za DC. U pitanju je dugometražni animirani film koji je proizišao iz popularne serije Cartoon network-a pod nazivom ,,Teen Titans Go! To the Movies”. Ovaj film je okarakterisan kao ,,do guše pun” superherojskim humorom da će se čak i Dedpul postideti. Stoga se karikatura Stena Lija i njegov pozajmljen glas savršeno uklapaju u ideju.

Pogledajte Stenov prvi cameo za DC, i nadajte se da će ih biti još, jer kako sam Sten ovde kaže: I dont care if it’s a DC movie, i love cameos”.

https://www.youtube.com/watch?v=PUZm_CbZZG8

Autor: Milidar Švonja

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x