Nindža kornjače u multiverzumu

0

Pojam multiverzuma postaje jako popularan i sve više autora pribegava toj ideji.

Nindža kornjače u multiverzumu

U aprilu će se na stranicama strip serijala Teenage Mutant Ninja Turtles: Saturday Morning Adventures u izdanju IDW Publishing-a dogoditi susret različitih verzija Nindža kornjača, počevši od onih koje su originalno kreirali Kevin Eastman i Peter Laird 1984. i tako će se Nindža Kornjače naći po prvi put u svom multiverzumu.

Osmišljena da proslavi 40 godina franšize, priča će početi u Teenage Mutant Ninja Turtles: Saturday Morning Adventures 12 po scenariju Erika Burnhama, a Sarah Myer je zadužena za crtež. Burnham – koji je u prošlosti radio za Marvel Comics na naslovima kao što je Marvel Action Spider-Man – trenutno je scenarista naslova zasnovanog na prvoj animiranoj seriji likova, koja je debitovala 1987. i koja nosi naziv Ninja Turtles to the Rescue. multiverzumu

Upravo te Nindža Kornjače će započeti priču kada se suoče sa zlikovcem po imenu Mister Ogg, obdarenim sposobnošću da menja stvarnost. U tom trenutku, likovi će završiti u interakciji sa nekim od svojih drugih verzija iz raznih crtanih filmova i stripova u franšizi.

Pročitajte: Stiže verovatno poslednji strip Alana Mura

Konkretno, prve slike pokazuju prisustvo Leonarda iz klasičnih stripova studija Mirage, Donatela iz animirane serije iz 2003. godine, Mikelanđela iz 2012. godine, super deformisanog Rafaela iz Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles – The Destiny iz 2018. i Jenniku iz savremenih stripova IDW Publishinga.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x