Stiže verovatno poslednji strip Alana Mura

0

Iako se Alan Mur odavno povukao iz sveta stripova, postoji jedan njegov projekat koji će tek biti objavljen.

Stiže verovatno poslednji strip Alana Mura

Taj projekat nosi naziv The Moon and Serpent Bumper Book of Magic i u pitanju je verovatno poslednji strip Alana Mura. napisan je zajedno sa pokojnim Stivom Murom, a biće objavljen u oktobru u SAD i Velikoj Britaniji nakon nekoliko godina čekanja.

Projekat The Moon and Serpent Bumper Book of Magic datira mnogo godina unazad i mešavina je proze, ilustracija i stripova koji čine vodič kroz natprirodno i nepoznato na 352 stranice. «Jasan i spreman za upotrebu okultni grimoar», kako je opisano u službenoj prezentaciji. Umetnici uključeni u projekat su John Coulthart, Steve Parkhouse, Rick Veitch, Ben Wickey i Kevin O’Neill.

„Jedna od velikih počasti u mojoj izdavačkoj karijeri je rad sa Alanom Murom na mnogim monumentalnim projektima, kao što su Iz pakla i Izgubljene devojke“, rekao je Kris Starks, glavni urednik Top Shelf-a. « The Moon and Serpent Bumper Book of Magic predstavlja prekretnicu, koju su osmislili Alan i Stiv i spojili pet nezaboravnih umetnika na ovom projektu. Bila je privilegija gledati ove magične umove kako godinama grade ovaj grimoar, i ponosan sam što sam se pridružio ovom projektu i konačno ćemo ga podeliti sa svetom.”

Pročitajte: Đunđi Ito je napravio novi nastavak mange Tomie

Ispod, nekoliko slika za pregled onoga što bi mogao biti poslednji strip Alana Moorea ikada objavljen:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x