Đunđi Ito je napravio novi nastavak mange Tomie

0

Poznata horor manga Tomie dobija svoj nastavak…

Đunđi Ito je napravio novi nastavak mange Tomie

Novo poglavlje Tomie, jedne od najpopularnijih manga horor majstora Đunđi Itoa, biće objavljeno na stranicama sledećeg broja japanskog časopisa Nemuki+ Asahija Šimbuna.

Tomie prikazuje ženu sposobnu da zavede i pokvari umove muškaraca, gurajući ih ka ludilu. Tomie se ne boji svoje smrti jer je ništa ne može ubiti. Ona se vraća u život da se osveti, zauvek, bez milosti. Ubijana iznova i iznova, ona se uvek vraća po još… Tomie Kawakami je fatalna žena sa dugom crnom kosom i nerealnom lepotom. Ona može zavesti gotovo svakog muškarca i naterati ga na ubistvo, iako je žrtva često i ona sama. Dok jedan ljubavnik nastoji da je zadrži za sebe, drugi se plaši besmrtnog sukubusa. Ali ubrzo shvate koliko god puta da je ubiju, svet je se nikada neće osloboditi.

Pročitajte: “Houses of the Unholy” – Novi strip Eda Brubejkera i Šona Filipsa

Originalno objavljivana između 1987. i 2000. u Asahijevom mesečnom časopisu za Noć veštica, ova manga je tokom godina inspirisala 9 igranih filmova. Od 2019. godine radi se i TV serija za streaming platformu Quibi.

Novo poglavlje mange će se zvati Tomie: Control i debitovaće u Japanu 12. aprila, dok za sada nema najave o zapletu, niti otkrivenih tabli i naslovnica.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x