James Gunn odabrao glumicu za ulogu Supergirl

Poznato je ko je nova filmska Supergirl.

James Gunn odabrao glumicu za ulogu Supergirl

Milly Alcock će biti glumica koja će igrati ulogu Kare Zor-El/Supergirl u novom DC Comics filmskom univerzumu koji su kreirali James Gunn i Peter Safran.

Poznata po ulozi mlade princeze Rhaenyre Targaryen u House of the Dragon, prequel-u HBO serije Game of Thrones, Milly Alcock trebala bi debitovati kao Supergirl u prvom filmu novog DC Universe, Superman: Legacy, koji je trenutno zakazan za 2025. godinu. Lik će kasnije biti protagonista vlastitog filma, zasnovanog na strip priči Supergirl: The Woman of Tomorrow, autora Toma Kinga i Bilquis Evely, koju je za veliko platno adaptirala scenaristkinja Ana Nogueira.

Pročitajte: Novi strip Kevina Istmana, tvorca Nindža Kornjača

„Milly je veoma talentovana mlada glumica i neverovatno sam uzbuđen što je vidim kako se pridružuje DCU-u“, rekao je Džejms Gun potvrđujući ovu vest. „Da, prvi put sam je gledao u House of the Dragon, ali sam bio zadivljen njenim raznim audicijama i testovima za Supergirl. Ona utelovljuje Karu koju su zamislili Tom King, Bilquis Evely i Ana Nogueira.”

Kara malo drugačija od onog što ljubitelji stripova poznaju, kao što je Gunn i sam podvukao kada je film najavljen, pre otprilike godinu dana: ,,Videćemo razlike između Supermena, koji je poslat na Zemlju i odgajan od roditelja koji ga vole od kako je bio novorođenče i Supergirl, koja je odrasla na steni, fragmentu Kriptona, i koja je gledala kako svi oko nje umiru i bivaju ubijeni na užasne načine prvih 14 godina njenog života i tek tada je stigla na Zemlju. Ona će biti mnogo čvršća, a ne Supergirl na koju smo navikli.”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x