James Gunn odabrao glumicu za ulogu Supergirl

0

Poznato je ko je nova filmska Supergirl.

James Gunn odabrao glumicu za ulogu Supergirl

Milly Alcock će biti glumica koja će igrati ulogu Kare Zor-El/Supergirl u novom DC Comics filmskom univerzumu koji su kreirali James Gunn i Peter Safran.

Poznata po ulozi mlade princeze Rhaenyre Targaryen u House of the Dragon, prequel-u HBO serije Game of Thrones, Milly Alcock trebala bi debitovati kao Supergirl u prvom filmu novog DC Universe, Superman: Legacy, koji je trenutno zakazan za 2025. godinu. Lik će kasnije biti protagonista vlastitog filma, zasnovanog na strip priči Supergirl: The Woman of Tomorrow, autora Toma Kinga i Bilquis Evely, koju je za veliko platno adaptirala scenaristkinja Ana Nogueira.

Pročitajte: Novi strip Kevina Istmana, tvorca Nindža Kornjača

„Milly je veoma talentovana mlada glumica i neverovatno sam uzbuđen što je vidim kako se pridružuje DCU-u“, rekao je Džejms Gun potvrđujući ovu vest. „Da, prvi put sam je gledao u House of the Dragon, ali sam bio zadivljen njenim raznim audicijama i testovima za Supergirl. Ona utelovljuje Karu koju su zamislili Tom King, Bilquis Evely i Ana Nogueira.”

Kara malo drugačija od onog što ljubitelji stripova poznaju, kao što je Gunn i sam podvukao kada je film najavljen, pre otprilike godinu dana: ,,Videćemo razlike između Supermena, koji je poslat na Zemlju i odgajan od roditelja koji ga vole od kako je bio novorođenče i Supergirl, koja je odrasla na steni, fragmentu Kriptona, i koja je gledala kako svi oko nje umiru i bivaju ubijeni na užasne načine prvih 14 godina njenog života i tek tada je stigla na Zemlju. Ona će biti mnogo čvršća, a ne Supergirl na koju smo navikli.”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x