Konačno je tu Deadpool & Wolverine trejler (VIDEO)

0

Tokom Superbowl-a 2024. Marvel Studios nam predstavlja prvi trejler za trenutno najiščekivaniji superherojski film, Deadpool 3.

Konačno je tu Deadpool & Wolverine trejler (VIDEO)

Film nosi zvaničan naziv Deadpool & Wolverine i u pitanju je treći nastavak o brbljivom plaćeniku, a prvi čija se radnja odvija u Marvelovom filmskom univerzumu.

Režirao ga je Shawn Levy, to će biti treći film u sagi, a prvi koji je producirao Marvel Studios nakon akvizicije 20th Century Fox od strane Walt Disney kompanije. Wade Wilsona / Deadpoola ponovo će igrati Ryan Reynolds, a uz njega će biti Hugh Jackman, koji će reprizirati svoju ulogu Wolverinea.

Ostatak glumačke ekipe uključivaće glumce koji su već viđeni u prethodna dva filma uz nove glumce i likove: Morena Baccarin (Vanessa), Rob Delaney (Peter), Stefan Kapičić (Colossus), Brianna Hildebrand (Negasonic Mutant Warhead) , Shioli Kutsuna (Yukio), Lewis Tan (Shatterstar), Leslie Uggams (Blind Al), Matthew Macfadyen (Paradox) i Emma Corrin (koja će možda biti Cassandra Nova).

Očekuje se da će se u filmu pojaviti i drugi likovi iz X-Men i raznih starih filmova, poput Elektre Jennifer Garner. U stvari, radnja filma nam donosi Deadpool-ov susret sa TVA i multiverzumom, stoga ćemo sigurno videti mnoštvo gostujućih likova.

Premijera filma Deadpool & Wolverine je zakazana za 26. jul 2024.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x