Zašto je Kingpin toliko jak i odakle mu snaga

0

Kingpin je jedan od najomiljenijih strip negativaca u svetu superheroja.

Zašto je Kingpin toliko jak i odakle mu snaga

U svetu superheroja, mnogi likovi nemaju bilo kakve natprirodne supermoći, ali se i dalje ističu nekim drugim impresivnim sposobnostima. Najbolji primer bi svakako bio Betmen. jak

Jedan od njih je i Marvelov negativac Kingpin koji redovno u stripovima i na ekranu pokazuje nadljudske nivoe izdržljivosti i snage. To mnoge fanove dovodi do pitanja odakle mu tolika snaga i zašto redovno zadaje muke mnogim Marvelovim superherojima u fizičkim borbama.

U stripovima, Kingpin se oslanja prvenstveno na svoju moć, bogatstvo, inteligenciju, manipulaciju, stratešku oštroumnost i ogromne resurse u vidu ljudstva i naprednog oružja. Ali, kada dođe do fizičkog sukoba, Kingpin je pokazao sposobnost da lomi betonske zidove i savija metalne predmete golim rukama. Odakle mu snaga za tako nešto i zašto je toliko jak, obzirom da ne poseduje supermoći?

Pročitajte: The Amazing Spider-Man #1 prodat za $1.380.000

Tajna se krije u njegovoj fizičkoj građi. Iako se čini da Kingpin izgleda debelo, on je ogromna osoba, visok, širok i većinu njegove telesne mase čine mišići i to mu daje prirodne predispozicije da poseduje ogromnu fizičku snagu i izdržljivost.

Izvor njegove snage na ekranu i u video igrama nije definisan niti istražen, ali je verovatno sličan kao i u stripovima, pripisan velikoj masi mišića koji čine njegovo ogromno telo. Upravo zato je kao negativac noćna mora superherojima poput Derdevila, Spajdermena, Kapetana Amerike i mnogim drugim koji zapravo poseduju supermoći.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x