Marvel poslao Kapetana Ameriku u penziju

0

Kako izgledaju superheroji u penziji u Marvelovom univerzumu.

Marvel poslao Kapetana Ameriku u penziju

Novi serijal Osvetnika, Avengers: Twilight #1 počinje sa Stivom Rodžersom koji započinje svoj dan najbolje što može, uprkos raznim hroničnim bolovima koji su mu se prikrali u starosti. Nakon što izađe na ulice živopisnog, futurističkog Njujorka, Stiv se sastaje sa svojim starim prijateljima Lukom Kejdžom i Metom Murdokom kako bi se prisetili starih vremena i razgovarali o trenutnom stanju u njihovoj zemlji. Kako se ispostavilo, Sjedinjene Države su doživele drastično smanjenje i kostimiranih heroja i javnih akcija, a sve zahvaljujući zakonu poznatom kao Watcher Act. Šta je još gore, Stivov najbolji pokušaj da preokrene stvari već je došao i prošao i na bojnom polju i u Senatu, i on ne vidi drugi način da uzvrati. penziju

Avengers: Twilight je novi strip Čipa Zdarskog i još jedan pogled na klasičnu priču Kapetana Amerike Čovek van vremena. Umesto da bude doslovno zamrznut, nova serija prikazuje kako je Stiv figurativno zaglavio dok se svet oko njega kreće dalje na načine koji dokazuju koliko je on udaljen od novog duha vremena.

Pročitajte: Kako je jugoslovenska PVO oborila Ajron Mena

Zdarski je naveo da je Kapetan Amerika savršen lik za penzionisanje sa kojim se vidi promenjena budućnost budući da je prošao kroz to iskustvo pre nego što je izašao iz leda nakon Drugog svetskog rata i upao u tadašnje moderno doba. Njegova etika, moral i pogledi imati doslednost prema njima, to je nešto nepokolebljivo, tako da je videti kako on reaguje na promenjenu Ameriku uvijek zanimljivo. A ova buduća Amerika je naizgled savršena, pa Stiv mora da se zapita da li da ga to zabrinjava.

Avengers: Twiligh #1 je dostupan od 17. januara.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x