Novi Suicide Squad tim je pun novih članova

0

Stiže nam novi strip o DC-ijevom timu Suicide Squad koji donosi mnoga iznenađenja.

Novi Suicide Squad tim je pun novih članova

U martu 2024. godine, DC Comics će ponovo pokrenuti Suicide Squad, tim sastavljen uglavnom od superzlikovaca, novim redovnim serijalom koji je napisao Nicole Maines (glumica koja je nedavno napisala specijalno izdanje Titans: Beast World Tour – Metropolis) i dizajnirao Eddy Barrows (Superman), Nightwing), na kojem će debitovati nova postava. Serijal će se zvati Suicide Squad: Dream Team.

Harley Quinn je tu kao jedini lik od redovnih članova, dok će se pored nje u novom timu Suicide Squad naći i Deadeye, Bizarro, Clock King i Black Alice. Najveće iznenađenje je svakako vođa novog tima Suicide Squad, a u pitanju je Dreamer. Suicide Squad naravno radi po naređenju Amande Waller, koja u poslednje vreme pokušava da preuzme kontrolu nad čitavim DC univerzumom.

Pročitajte: The Bat-Man: First Knight – Povratak u 1939.

Dreamer (aka Nia Nal, lik koji je debitovao u stripu 2022. godine u specijalnom izdanju DC Pride 2022.) biće centralna u priči, jer će Wallerova u njoj i njenoj sposobnosti da predvidi događaje i uđe u snove drugih ljudi videti priliku da uništi sve metaljude na Zemlji.

Govoreći o svom radu na Suicide Squad: Dream Team, Nicole Maines, koja je u prošlosti igrala lik Dreamer u TV seriji Supergirl, rekla je da je veoma uzbuđena što će se ,,pozabaviti Dreamerom unutar DC univerzuma u tako važnom trenutku. Ovo je sasvim drugačiji prostor od onoga na što je navikla i u kojem smo je navikli viđati. Suočavanje s Amandom Waller i ovim novim Odredom samoubistava će je primorati da odluči kakav heroj želi biti i šta je spremna žrtvovati se za spas budućnosti.”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x