Neobjavljeni strip o Teksu Đanluiđi Bonelija

0

Svašta se može naći u arhivi izdavačke kuće Boneli.

Neobjavljeni strip o Teksu Đanluiđi Bonelija

Senka Smrti je naslov stripa Đanluiđi Bonelija o Teksu koji je ostao neobjavljen i nedovršen dugi niz godina. Tek je nedavno pronađen u arhivi izdavačke kuće Sergio Bonelli Editore, koja ga sada objavljuje u posebnom tvrdokoričenom izdanju, punom dodatnog sadržaja.

Osmislio i napisao Đanluiđi Boneli (tvorac lika) uz crteže Serđa Tarkinija, priču Teks: Senka Smrti dovršio je Mauro Bozeli, okosnica serijala posvećenog Bonelijevom rendžeru. Knjiga koju je objavila izdavačka kuća uključuje i prve tabele koje je potonji kreirao zajedno sa Markom Toričelijem (dok će puna verzija priče biti objavljena 2024. godine).

Teks: Senka Smrti formata 22,5×30,4cm, 196 crno-belih stranica, tvrdi poveza u prodaji je od 14. novembra.

Pročitajte: Joker: Year One – Strip koji će otkriti Džokerovu prošlost

U nastavku možete pročitati sinopis i videti nekoliko tabli iz ovog izdanja:

Iz arhive kuće Boneli, stiže izgubljeni i pronađeni dragulj! Priča koju je osmislio tvorac Teksa, Đanluiđi Boneli, a ilustrovao veliki crtač Serđo Tarkini, koja je godinama ostala misteriozno skrivena u senci, prvi put se objavljuje u zvaničnom izdanju. Nezaobilazan “kolekcionarski predmet” koji sa sobom nosi ukus i atmosferu najautentičnijih Bonelijevih stripova, ugledao je svetlo u bitnom izdanju za svakog Teks entuzijastu. Sve je ulepšano kompletnom reprodukcijom originalnog scenarija, sa skicama i potpisima Đanluiđi Bonelija.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x