Predstavljen novi Panišer, naslednik Frenka Kesla

0

Marvel je najavio novi serijal Panišer stripova, sa novim protagonistom koji se zove Joe Garrison.

Predstavljen novi Panišer, naslednik Frenka Kesla

Marvel Comics je predstavio prve stranice nove strip serije posvećene Panišeru, koja predstavlja novog protagonistu: Joe-a Garrisona, bivšeg agenta SHIELD-a koji odlučuje da se vrati u akciju preuzimajući nasleđe Frenka Kesla.

Strip, jednostavnog naziva Punisher, napisao je David Pepose, (Savage Avengers , Moon Knight: City of the Dead) uz umetnost Davea Wachtera (Teenage Mutant Ninja Turtles). Dvojica autora su ujedno i kreatori Joe-a Garrisona, potpuno novog lika kreiranog za tu priliku, čije je lice otkriveno, ali o kome još uvek ne znamo ništa. Nakon završetka ciklusa priča koje je napisao Jason Aaron, zapravo je Frank Castle nestao u prilično fascinantnom nizu događaja. kesla

Ispod je sinopsis koji je objavio Marvel Comics i prve stranice:

Pročitajte: Marvel želi da vrati originalne Osvetnike za novi film

Je li ovo povratak Franka Castle-a ili početak nečeg drugog? Frank Castle je nestao, ali zlo će uvek biti kažnjeno. S novim opasnostima koje vrebaju nevine žrtve, kriminalci će morati paziti na opasnog osvetnika koji ih uhodi iz sene. Ko je novi Punisher? Šta ga je nagnalo da krene na svoj put osvete? A kad se dim razbistri, hoće li se izvući živ?

Punisher 1 će biti objavljen u Sjedinjenim Državama 8. novembra.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x