Marvel želi da vrati originalne Osvetnike za novi film

0

Da li su najbolji recepti za uspeh udaranje publike na nostalgiju i recikliranje proverenih, uspešnih ideja?

Marvel želi da vrati originalne Osvetnike za novi film

Marvel Studios razmatra ideju da vrati originalne članove Osvetnika iz Marvelovog filmskog univerzuma, uključujući Iron Mana Roberta Dauni Džuniora i Crnu Udovicu Skarlet Johanson, koji su umrli tokom filma Avengers: Endgame iz 2019. godine.

Kako prenosi Variety, nakon nedavnih neuspeha kod kritičara i publike, Marvel Studios zapravo razmišlja o tome kako ponovo pokrenuti narativni univerzum inaugurisan Iron Manom ​​2008. godine, a među najkonkretnijim hipotezama je i ona o novom filmu u kojem glumi prvi Osvetnici. Pored pomenutih Dauni Džuniora i Johansonove, namera je i da se ponovo angažuje i Kris Evans kao Kapetan Amerika.

Pročitajte: Zašto Garfild mrzi ponedeljak i voli lazanje?

Tada bi im se pridružili i ostali osnivači Osvetnika koji su još uvek “aktivni” u MCU: Thor (Kris Hemsvort), Bruce Banner/Hulk (Mark Rafalo) i Clint Barton/Hawkeye (Džeremi Rener).

Kako navodi Variety, najveća prepreka bi bile plate nekih glumaca. Dauni Džunior bi u stvari dobio honorar od oko 25 miliona dolara od Marvel Studija, a Evansov honorar je takođe sada povećan u odnosu na vreme prvih filmova Osvetnika. originalne

Činjenica da su likovi poput Irona Man i Black Widow mrtvi, međutim, ne bi predstavljala problem: “u stripovima su najomiljeniji likovi često ubijeni, da bi vaskrsnuli zahvaljujući snazi ​​stvari poput multiverzuma”, naglašava Variety.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x