Stiže najnasilniji strip o Wolverinu

0

Marvel najavljuje novi strip o Wolverine-u koji će prikazati ‘definitivnu’ borbu između Vulverina i Sabretooth-a.

Stiže najnasilniji strip o Wolverinu

Doživotni rivali Wolverine i Sabretooth ponovo će se sukobiti jedan protiv drugog u onome što je Marvel nazvao njihovom “definitivnom pričom”. Događaj pod nazivom Sabretooth War, koji će se sastojati od deset poglavlja objavljenih od sledećeg januara na stranicama Wolverine magazina počevši od broja 41. i koji će kulminirati brojem 50 i kako autor obećava, biće ovo najnasilniji strip o Wolverine-u u Marvelovoj istoriji.

Sabretooth War će pisati Benjamin Percy, trenutni scenarista Wolverine-ovih stripova, kome će se za tu priliku pridružiti Victor LaValle, autor koji se već u poslednje vreme bavio pisanjem mini serije Sabretooth: The adversary.

Pročitajte: Trejler za Netflixovu seriju Scott Pilrgim (VIDEO)

Dizajn će biti poveren Cory Smithu i Geoffu Shawu. Njih dvoje će podeliti posao: Smith će napraviti brojeve posvećene Wolverine-u, dok će se Shaw posvetiti onima koji su fokusirani na Sabretootha. Naslovnice će ilustrovati Leinil Francis Yu.

Priča će ispričati još jedan sukob između dva lika, samo što će se ovaj put Sabretooth-u pridružiti “vojska Sabretooth-a”, za ono što je Benjamin Percy nazvao “najnasilniji Wolverine strip u istoriji Marvela”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x