Kako je Harli Kvin ubila Supermena

0

Da, dobro ste pročitali u naslovu, Harli Kvin je jednom ubila Supermena.

Kako je Harli Kvin ubila Supermena

U DC-ijevom multiverzumu, u mini serijalu Harley Screws Up the DCU, Harli Kvin je ubila nikog drugog, nego Supermena na iznenađujuće mračan način.

U ovom zabavnom serijalu, Harli Kvin otkriva mašinu za putovanje kroz vreme i kada je uključi, ceo DC univerzum postaje haotičan. Stvoren je svet u kome nijedan od superheroja nikada nije postao superheroj. Na Harli je da prođe kroz vreme i popravi svako poreklo superheroja kako bi se svet vratio u normalu.

Dok pokušava da otkrije kako je uspela da obriše sve superheroje iz vremenske linije, mašina za putovanje kroz vreme koju je pronašla je odvodi na Kripton. Harli tamo dolazi baš u trenutku kada su bebu Kal-Ela njegovi roditelji Jor-El i Lara pripremali za slanje na Zemlju. Nažalost, Harlina radoznalost je nadvladava i ona slučajno pada u raketu koja je napravljena za Kala, koja je nju i vremensku mašinu odvezla na Zemlju, tako ostavljajući porodicu kuće El da umru zajedno na Kriptonu. Harli je završila u Kanzasu i morala je da živi od Supermenovo poreklo (uključujući to što su je usvojili Kentovi).

Pročitajte: Strip The Boys je bio poprilično oštar prema Stenu Liju

Iako nenamerno, Harli je uspela da učini nešto o čemu Leks Lutor sanja godinama. Ona je efektivno ubila Supermena pre nego što je on ikad dobio priliku da postane heroj kakav je trebao biti. Iako nije tako impresivno kao kad bi pobedila Posljednjeg sina Kriptona u njegovim najboljim godinama, ubijanje Supermana je nešto što Harli tehnički stavlja u isti koš sa Doomsday-em. Doduše, Harli nije imala ovakvu nameru i koliko god ona umela da bude nenormalna, čak ni ona ne bi namerno ubila bebu. Ali Harlina nespretnost je dovela do toga da ubije Supermena.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x