Ko će biti novi Panišer u Marvelovim stripovima?

0

Novi Panišer, koji će zameniti Frenka Kesla, stiše u Marvelov stripovski univerzum.

Ko će biti novi Panišer u Marvelovim stripovima?

Marvel predstavlja novu verziju Panišera, službeno zamenjujući Frenka Kesla u toj ulozi. Smrtonosni osvetnik koji vodi svoj usamljenički rat protiv kriminala, Panišer je jedan od najkontroverznijih Marvelovih likova, a počevši od 21. jula za ovog strip junaka počinje nova era. novi panišer

Na Tviteru, Marvel Entertainment je otkrio da će novi Panišer biti otkriven u petak, 21. jula na San Diego Comic Conu, sa teaser slikom futurističke figure koja rukuje blistavim energetskim pištoljima, ali sa licem zaklonjenim znakom pitanja. Ovaj Panišer nosi crnu odeću ukrašenu verzijom logotipa lobanje lika, s belim pomoćnim torbicama za pojas koje formiraju zube lobanje.

Pročitajte: Kako bi Betmen izgledao u belom kostimu (GALERIJA)

U nedavnom izdanju Punisher #12 Jasona Arona, Jesusa Saiza i Paula Azacete, Frenk Kesl se službeno odrekao imena Panišer. Nakon što je njime izmanipulisala Ruka, koja je oživela Frenkovu ženu Mariju, Panišer se pretvara u njihovog mističnog vođu, pod nazivom Šaku zveri. Srećom, ova transformacija je izbegnuta, jer je Marija upucala Frenka, a on je to jedva preživeo. Dok su se Osvetnici spremali da ga zatvore, Frank se prevezao u dimenziju nekog drugog čudnog sveta, preuzimajući novu ulogu zaštite nevinih u planu da mu to bude trajno izgnanstvo, sada jednostavno pod imenom ‘Frenk’.

Panišer je lik s velikim pritiskom, pogotovo jer su njegov simbol lobanje usvojile mnoge ekstremističke grupe u stvarnom svetu. Mnogi fanovi su nagađali da je Panišerov redizajn kao vođa Ruke i Šaka zveri bio način da Marvel koristi lika dok se distancira od originalnog simbola. Novi Panišer je zanimljiv u tom pogledu, lobanja na grudima se vraća, ali sa obrnutom šemom boja i futurističkim naučno-fantastičnim oružjem, a ne Panišerovim uobičajenim arsenalom oružja iz stvarnog sveta. Dalji kontekst će biti dat novom dizajnu lika kada novi Panišer bude otkriven sledeće sedmice, a nova era počinje za lik.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x