Otkriven kostim Vulverina koji će Hju Džekmen nositi u filmu Deadpool 3

0

Konačno ćemo videti filmskog Vulverina u originalnom stripovskom kostimu.

Otkriven kostim Vulverina koji će Hju Džekmen nositi u filmu Deadpool 3

Hju Džekmen je na Instagramu objavio fotografiju sa snimanja filma Deadpool 3, na kojoj glumac nosi žuto-plavi kostim vrlo sličan Vulverinovom kostimu iz Marvelovih stripova.

Konkretno, Vulverinov kostim u filmu Deadpool 3 vrlo podseća na onaj koji je kreirao dizajner Džon Kesidi 2004. godine za serijal Astonishing X-Men, koji je napisao režiser Džos Vedon.

U režiji Šona Levija, Deadpool 3 je trenutno najavljen za maj 2024. godine. Pored Rajana Rejnoldsa (Wade Wilson/Deadpool), u filmu će Hju Džekmen ponoviti svoju ulogu Logana/Wolverinea. Uz njih će biti Morena Bakarin (Vanessa), Brijana Hildebrand (Negasonic Mutant Head), Stefan Kapičić (Colossus) i Lesli Ugams (Blind Al), koji su se već pojavljivali u prethodnim Deadpool filmovima.

Pročitajte: Aleks Ros i nova horor naslovnica Fantastične Četvorke

Prema glasinama, osim Hjua Džekmena, u filmu Deadpool 3 bi se mogli pojaviti i drugi glumci iz filmova X-Men u produkciji 20th Century Foxa uključujući Patrika Stjuarta (Charles Xavier), Iana MeKelena (Magneto) i Hale Beri (Storm), ali i Fantastična četvorka iz prva dva filma reditelja Tima Storija, kao i Daredevil i Elektra koje bi igrali Ben Aflek i Dženifer Garner.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x