Novi i finalni trejler za DC-ijev film Blue Beetle

Warner Bros. je predstavio finalni trejler za film Blue Beetle, baziran na istoimenom strip junaku iz DC Comicsa koji je takođe bio bivši član Justice League i Young Justice.

Novi i finalni trejler za DC-ijev film Blue Beetle

Priča se fokusira na najnoviju verziju lika Blue Beetle-a: meksičko-američkog tinejdžera Jaimea Reyesa, kojeg ovde igra glumac Xolo Maridue (Cobra Kai).

Reyesa su 2006. godine kreirali Keith Giffen, John Rogers i Cully Hamner kao treću inkarnaciju Blue Beetle-a, nakon Dana Garreta (koji je debitovao 1939. godine) i Teda Korda (prvi put se pojavio 1966. godine, kreirao ga je Steve Ditko).

U stripu, lik otkriva skarabeja vanzemaljskog porijekla i svaki put kada ga dotakne nađe se prekriven oklopom koji mu daje super snagu i super brzinu, kao i krila, štitove i različita oružja.

Pročitajte: Otkriven kostim Vulverina koji će Hju Džekmen nositi u filmu Deadpool 3

Film je režirao portorikanski reditelj Manuel Soto (Charm City Kings), a scenario je napisao scenarista Gareth Dunnet-Alcocer, rođen u Meksiku, (nedavno angažovan da napiše rimejk filma Lice sa ožiljkom). Distribucija u bioskopima zakazana je za avgust.

Jaime Reyes koji je nedavno završio fakultet vraća se kući pun aspiracija za svoju budućnost, samo da bi otkrio da stvari nisu baš onakve kakve ih je ostavio. Dok pokušava pronaći svoju svrhu u svetu, sudbina interveniše kada se Jaime neočekivano nađe u posedu drevne relikvije vanzemaljske biotehnologije: Skarabeja. Kada Skarabej iznenada izabere Jaimea za svog simbiotskog domaćina, daruje mu neverovatan oklop s izvanrednim i nepredvidivim moćima, zauvek menjajući njegovu sudbinu dok postaje superheroj Blue Beetle.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x