Aleks Ros i nova horor naslovnica Fantastične Četvorke

0

Aleks Ros na novoj naslovnici Fantastične Četvorke donosi hororistični prikaz ovih superheroja, što je oštar kontrast njegovom uobičajenom realizmu.

Aleks Ros i nova horor naslovnica Fantastične Četvorke

Rosova naslovnica nadolazećeg Fantastic Four vol 7 (2023) #10 autora Rajana Norta i Leandra Fernandeza zamišlja Fantastičnu Četvorku kao potpuna horor čudovišta.

Na naslovnici, Mr. Fantastic i Invisible Woman su postali izduženi nervni sistem i kostur, dok se Human Torch čini neljudskim, bezobličnim telom uvijenim u plamen. U međuvremenu, Thing je doživeo najgoru sudbinu, jedva humanoidna gomila izobličenih stena, prepoznatljiv samo po obliku njegovih udova, jednom oku i nečemu što bi moglo biti nekoliko zuba. Ostaje da se vidi u Fantastic Four vol 7 (2023) #10 šta uzrokuje da se Fantastična Četvorka preobrazi u ovu košmarnu formu.

Pročitajte: Najavljen je Suicide Squad anime (VIDEO)

Fantastična četvorka zapravo ima dugu horor istoriju. Deo korena serijala su sci-fi i stripovi o čudovištima, a oba su suštinski povezana s tradicijom horora. Od ranih izdanja Stena Lija i Džeka Kirbija, Fantastična Četvorka se bori protiv čudovišta i invazija vanzemaljaca koji menjaju oblik poput Skrulova, dok Thing neprestano žali što je postao “čudovište” svojom transformacijom. Ton je možda bio blaži od tradicionalnog horora, ali uticaj je uvek bio prisutan. naslovnica

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x