Batman: Arkham Trilogy stiže za Switch ove jeseni

0

Warner Bros. Games je otkrio da će Batman: Arkham Trilogy biti objavljen na Switch-u ove jeseni. Paket će uključivati Arkham Asylum, Arkham City i Arkham Knight, kao i sve prethodno objavljene DLC za trio.

arkham trilogy stripblog

Arkham Asylum se vrti oko Betmenove borbe protiv Džokera i saveznika dok preuzimaju istoimeni azil u igri. Arkham City proširuje bitku na Gotam i uključuje više klasičnih negativaca, kao što su Mr. Freeze i Pingvin. Arkham Knight dodaje svog titularnog superzlikovca i uvodi više igre otvorenog sveta koja uključuje betmobil koji se može voziti.

Pročitajte: Zašto ima toliko Betmen stripova i serijala?

Uglavnom, sve tri igre su stekle reputaciju za zanimljivu priču i raznoliku igru koja je uključivala borbu, stealth i rešavanje zagonetki. Tuče su bile poseban vrhunac, gde ste bili nagrađeni za izvođenje besprekornih kombinacija dok izbegavate protivnike koji mogu doći iz više pravaca odjednom.

Ovo neće oduševiti fanove Switch-a koji su se nadali verziji Rocksteady-jeve predstojeće igre Suicide Squad. Ovo je više pokušaj da se dopre do neiskorišćene publike nego da se postavi pozornica za prvu novu studijsku igru u skoro osam godina. Ipak, možda vam neće smetati ako ste ili novi u franšizi ili želite da ponovo posetite seriju.

Izvor: Engadget/PC Press

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x