Marvel stopirao produkciju serija Daredevil i Blade

0

Štrajk scenarista koji je trenutno u toku u Holivudu ima prve efekte na produkciju Marvel Studija: producentska kuća je morala da prekine rad i na filmu Blade i na TV seriji Daredevil: Born Again.

Marvel stopirao produkciju serija Daredevil i Blade

Blade je bio u pretprodukciji, a snimanje je trebalo da počne u junu u Atlanti. Pre nekoliko dana, međutim, Marvel Studios je i glumačku i filmsku ekipu obavestio da je projekat stopirao, za sada na neodređeno vreme. stopirao

Slična sudbina zadesila je i seriju Daredevil: Born Again, koja se ovih nedelja snima u Njujorku. Zapravo, snimanje je trebalo samo privremeno prekinuti, s namerom da se posao ponovo pokrene u roku od nekoliko dana, međutim to je sad neizvesno. Trenutno su završena dva meseca snimanja od planiranih osam.

Međutim, nije poznato kakva će biti sudbina ostalih projekata Marvel Studija koji su trenutno u toku, uključujući film Kapetan Amerika: Novi svetski poredak i TV serije Agatha: Coven of Chaos i Wonder Man, koji se trenutno snimaju ovih sedmica u Atlanti i Los Anđelesu.

Pročitajte: Kako je došlo do prve post-credit scene u Marvelovim filmovima?

Očekuje se da će Deadpool 3 početi sa snimanjem u Londonu ovog meseca, a Thunderbolts će početi sa snimanjem u junu u Atlanti. Trenutno je produkcijska kuća samo potvrdila snimanje Thunderbolts (sa scenarijem koji se, međutim, ne može menjati na setu, osim ako se štrajk ne prekine). Fantastična četvorka, čije se snimanje očekuje u prvim mesecima 2024. godine, ne bi trebalo da se odlaže, s obzirom na to da Marvel Studios i druge producentske kuće ne očekuju tako dugo trajanje štrajka scenarista.

Štrajk je započeo prošlog 2. maja na inicijativu Sindikata pisaca Writers Guild of America (WGA) nakon neuspeha pregovora sa glavnim filmskim studijima i platformama za streaming o povećanju plata, kao posledica krize u sektoru zabave nakon perioda pandemije.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x