Prvi trejler za Netfliksovu seriju Eternaut (VIDEO)

0

Netfliks najavljuje seriju Eternatut, adaptaciju stripa Hektora Osterhelda.

Prvi trejler za Netfliksovu seriju Eternaut (VIDEO)

Netfliks je videom najavio početak produkcije TV serije Eternaut, adaptacije naučnofantastičnog stripa Hektora Osterhelda i Fransiska Solana Lopeza iz 1950-ih. Kratki video koji je predstavila platforma prikazuje ekipu i glumce tokom rada na projektu, kao i ono što se čini kao prve scene koje su snimljene na ulicama Buenos Airesa.

Netfliks je najavio i glavne glumce TV serije: Ricardo Darín će glumiti Huana Salva, protagonistu, dok će ostatak glumačke ekipe činiti Carla Peterson, César Troncoso, Andrea Pietra, Ariel Staltari, Marcelo Subiotto, Claudio Martínez Bel , Orianna Cárdenas i Mora Fisz.

Pročitajte: Marvel stopirao produkciju serija Daredevil i Blade

Režiser TV serije, koja još nema datum izlaska, biće Bruno Stagnaro – autor malo poznatih djela u Italiji, koji je takođe napisao scenario za šest epizoda zajedno sa Arielom Staltari.

Među učesnicima u projektu su i producentska kuća K&S Films i Martin Mortola Osterheld, nećak pisca, koji će imati ulogu kreativnog konsultanta. Prvobitno planirana između 2021. i 2022. godine, TV serija Eternaut trenutno nema datum izlaska. Međutim, poznato je da će predložiti savremenu verziju priče, prilagođavajući strip današnjici.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x