Prvi trejler za Netfliksovu seriju Eternaut (VIDEO)

Netfliks najavljuje seriju Eternatut, adaptaciju stripa Hektora Osterhelda.

Prvi trejler za Netfliksovu seriju Eternaut (VIDEO)

Netfliks je videom najavio početak produkcije TV serije Eternaut, adaptacije naučnofantastičnog stripa Hektora Osterhelda i Fransiska Solana Lopeza iz 1950-ih. Kratki video koji je predstavila platforma prikazuje ekipu i glumce tokom rada na projektu, kao i ono što se čini kao prve scene koje su snimljene na ulicama Buenos Airesa.

Netfliks je najavio i glavne glumce TV serije: Ricardo Darín će glumiti Huana Salva, protagonistu, dok će ostatak glumačke ekipe činiti Carla Peterson, César Troncoso, Andrea Pietra, Ariel Staltari, Marcelo Subiotto, Claudio Martínez Bel , Orianna Cárdenas i Mora Fisz.

Pročitajte: Marvel stopirao produkciju serija Daredevil i Blade

Režiser TV serije, koja još nema datum izlaska, biće Bruno Stagnaro – autor malo poznatih djela u Italiji, koji je takođe napisao scenario za šest epizoda zajedno sa Arielom Staltari.

Među učesnicima u projektu su i producentska kuća K&S Films i Martin Mortola Osterheld, nećak pisca, koji će imati ulogu kreativnog konsultanta. Prvobitno planirana između 2021. i 2022. godine, TV serija Eternaut trenutno nema datum izlaska. Međutim, poznato je da će predložiti savremenu verziju priče, prilagođavajući strip današnjici.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x