Čuvari Galaksije se vraćaju u aprilu

0

Nakon godinu i po dana pauze i odsustva sa polica i striparnica, Čuvari Galaksije se vraćaju sa novim strip serijalom uoči trećeg filmskog nastavka.

Čuvari Galaksije se vraćaju u aprilu

Uoči izlaska Guardians of the Galaxy Vol. 3 koji je zakazan za sam početak maja, strip verzija Marvelovog kosmičkog tima heroja, poznatih kao Čuvari Galaksije se vraća na velika vrata. Prethodni strip serijal o Čuvarima Galaksije je okončan u septembru 2021. godine i od tada ovi strip junaci nisu imali svoj strip serijal.

Sada u novom serijalu koji je jednostavno nazvan Guardians of the Galaxy, ovi heroji će morati da se suoče sa fenomenom koji je nazvan GROOTFALL. GROOTFALL ne samo da će gurnuti ovaj superherojski tim do tačke preloma, već će ga i odvesti na najudaljenije krajeve univerzuma, gde će se susresti sa čudnim svetovima kojima su očajnički potrebni Čuvari. Sam sinopis glasi:

Pročitajte: Koji je najprodavaniji strip u Francuskoj u 2022. godini?

Pre godinu dana, Čuvari Galaksije su uništeni. Njihova optimistična budućnost bila je razbijena izdajom jednog od njih. Sada se kreću svemirskim stazama bezakonih ćoškova galaksije, pokušavajući da pobegnu od svoje tragedije. Mogu li ponovo otkriti svoje herojstvo i ljudskost na najmračnijoj granici? Mogu li da oproste neuspehe svoje prošlosti? Ili će izbledeti u tami?

Tim će činiti Star-Lord, Gamora, Drax, Nebula i Mantis, dok se lik Rocket Raccoon-a još ne spominje u novoj postavci. Za scenario će biti zaduženi Jackson Lanzing i Collin Kelly, a za crtež Kev Walker. Sam dizajn likova nagoveštava vestern atmoferu.

Novi Čuvari Galaksije izlaze u aprilu 2023. godine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x