Rob Lajfeld se vraća da napiše novi strip o Dedpulu

0

Ko-kreator Dedpula vraća se u Marvel kako bi naposao novi mini-serijal pod nazivom Deadpool: Badder Blood.

Rob Lajfeld se vraća da napiše novi strip o Dedpulu

Rob Lajfeld se vraća svojoj najpopularnijoj kreaciji na mini-serijalu Deadpool: Badder Blood, koji bi trebalo da izađe 2023. godine.

Marvel je najavio da će Lajfeld pisati i crtati ovaj mini-serijal od pet brojeva, koji služi kao nastavak serijala Deadpool: Bad Blod iz 2017. godine. U tom serijalu Dedpul se suočava sa novim neprijateljem pod imenom Thumper.

U Deadpool: Badder Blood, Dedpul će udružiti snage sa herojima poput Vulverina, Spajdermena i Kejbla u borbi protiv novog, opasnog negativca. Pored toga, fanovi će upoznati i neke nove Lajfeldove kreacije poput Killville, Arcata i misterioznog ratnika Shutterstorm-a.

Pročitajte: Prve table krosovera Batman/Spawn

„Dedpul zaista nema sopstvenu galeriju negativaca, on se uglavnom petlja sa drugim herojima ili negativcima, tako da sam ceo Bad Blood posvetio izgradnji priče o Thumperu. Sa Badder Blood pričom,Thumper kreće preko bandi i kriminalnih organizacija Marvelovog univerzuma da satera Dedpula u ćošak i zarobi ga u svoje kandže. Thumper se takođe kreće da uništi sve naučnike koji stoje iza programa Weapon X. Cela priča je ludnica koja nastavlja da gradi Dedpulove nove negativce”, ističe Rob Lajfeld.

Izvor: The Hollywood Reporter

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x