Prve table krosovera Batman/Spawn

0

13. decembra u Americi će biti objavljen one-shot krosover Batman/Spawn.

Prve table krosovera Batman/Spawn

Batman i Spawn se sreću po treći put u poslednje tri decenije, a autor Tod MekFarlan objavio prve table iz dugo očekivanog krosovera. batman/spawn

Tod MekFarlan je napisao ovaj krosover od 48 stranica, a za crtež je bio zadužen Greg Kapulo, crtač koji je tokom prethodnih godina nacrtao mnogo stripova na oba serijala, Betmenu i Spawn-u, jedan od vodećih DC-ijevih strip umetnika tokom poslednjih godina.

Tod MekFarlan je objavio šest premijernih tabli iz krosovera Batman/Spawn. Radnja krosovera će nam prikazati Betmena na meti Spawn-a. Dobro poznato tajno društvo koje godinama vlada Gotamom iz senke, Sud Sova, će angažovati Spawn-a da ubije Betmena.

Pročitajte: Usagi Jodžimbo: Zec samuraj, poznavalac ubitačnih veština

Ovo je treći susret Betmena i Spawn-a u stripovima. Prvi je objavljen u izdanju Image Comics, a napisao ga je Frenk Miler, dok je taj krosover crtao sam Tod MekFarlan, kreator Spawn-a. Drugi krosover pod nazivom Batman-Spawn: War Devil napisali su Dag Menč, Čak Dikson, Alan Grant, a nacrtao ga je Klaus Janson. Oba krosovera su objavljena iste godine 1994.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x