Tarantino otkriva koji MCU film bi voleo da režira

0

Reditelj Kventin Tarantino otkriva koji bi Marvelov film snimio, a lik kog je izabrao ne bi trebalo da bude veliko iznenađenje.

Tarantino otkriva koji MCU film bi voleo da režira

Da je imao priliku da snimi Marvelov film, Kventin Tarantino otkriva o kom liku iz Marvelovog opusa bi se radilo u tom filmu.

Tarantino je, po sopstvenom računanju, do sada snimio devet dugometražnih filmova, ostavljajući mu još jedan, deseti, koliko je obećao da će ih ukupno snimiti. Još se ne zna kada će i da li će režiser ispuniti svoje obećanje o desetom filmu i kakav će to biti film, ali za sada se čini prilično zadovoljan time što će se baviti nefilmskim projektima kao što je njegova nedavna knjiga filmskih kritika Cinema Speculation.

Tarantino je nedavno eksplicitno rekao da ne bi snimio Marvel film čak i ako bi ga pitali, jer su Marvelovi reditelji samo „unajmljeni radnici“, a ne pravi autori. Ali ako se Tarantinu ikada ukazala prilika da snimi Marvel film, a uslovi ugovora su mu dozvolili da bude više od najamnika, režiser ima na umu kakav bi film napravio.

Pročitajte: Flešov kostim je plagijat…

Tokom nastupa na promociji svoje knjige Cinema Speculation, Tarantino je rekao da je jedina filmska adaptacija stripa koju bi snimio bila adaptacija Marvelovog Marvel’s Sgt. Fury and His Howling Commandos, naslov tematski smešten tokom Drugog svetskog rata u kojem je glavni lik Nik Fjuri.

Fanovi Marvela su naravno upoznati sa Nikom Fjurijem iz njegovog zahvaljujući performansu Samjuela L. Džeksona u različitim naslovima MCU-a. Ali, Nik Fjuri je takođe imao bogatu istoriju u stripovima. Marvel’s Sgt. Fury and His Howling Commandos je po prvi put objavljen 1963. godine, a serijal prati mladog Fjurija koji vodi grupu elitnih vojnika na misijama u Evropi tokom Drugog svetskog rata.

Ovo bi bio svojevrsni spoj Marvela i Tarantinovog Inglorious Basterds filma koji bi zasigurno za razliku od ostalih Marvelovih filmova prštao od scena krvi i brutalnog nasilja.

Izvor: Screenrant

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x