Objavljen trailer za drugi film o Diaboliku (VIDEO)

0

01 Distribution predstavlja prvi trailer za drugi film o čuvenom italijanskom strip junaku, pod nazivom Diabolik – Ginkov Napad,

Objavljen trailer za drugi film o Diaboliku (VIDEO)

Dakle, Diabolik dobija drugi filmski nastakav pod zvaničnim nazivom Diabolik – Ginko All’Attacco!

Film će ponovo režirati braća Antonio i Marco Manetti, a nastaviće se tamo gde se prvi deo završio. Glumac Luca Marinelli se vraća kao Diabolik. Dijabolikovu ljubav Evu Kant ponovo igra Miriam Leone, dok će ulogu njegovog najvećeg neprijatelja, inspektora Ginka reprizirati glumac Valerio Mastrandea. Glumačka ekipa će dobiti pojačanje u vidu Monike Beluči, koja će glumiti Alteu, lika koji je poznat čitaocima stripova o Diaboliku.

Pročitajte: Pol Dejno otkriva kako je došlo do stripa Riddler: Year One i kakva je saradnja sa Stevanom Subićem

Iz onoga što vidimo u samom naslovu filma, ali i u trailer-u, drugi film će se fokusirati na inspektora Ginka. Inspiracija za nastavak je došla iz jedne od epizoda Diabolika koja se fokusira na poreklo glavnog junaka. Saznaćemo odakle on dolazi, kako je odrastao i šta je uticalo na njega da postane to što jeste. Film će takođe sadržati dosta više akcionih scena nego prvi deo.

Drugi film izlazi vrlo brzo, već 17. novembra ove godine. Takođe je u planu i treći deo, ponovo u režiji Braće Manetti, ali okviran datum izlaska trećeg filma još uvek nije poznat.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x