Sendmen će dobiti drugu sezonu na Netfliksu

0

Ljubitelji Netfliksove serije o Sendmenu će imati priliku da uživaju i u drugoj sezoni.

Sendmen će dobiti drugu sezonu na Netfliksu

Konačno, fanovi mogu da odahnu jer je stigla potvrda da će biti druge sezone TV serije Sendmen na Netfliksu, zasnovane na istoimenom stripu DC Comics-a koji je kreirao Nil Gejman. Potvrda je stigla iz tvita iz DC-a.

„San se nastavlja. Sendmen će se vratiti sa novim epizodama zasnovanim na različitim tomovima stripa Nila Gejmana, kako bi istražio još više priča o Večnima“, navodi se u tvitu DC-a. Sa svoje strane, Netfliks još nije dao nikakve komentare. Takođe, u tvitu nije navedena informacija kada će druga sezona stići na Netfliks.

Pročitajte: Objavljen trailer za drugi film o Diaboliku (VIDEO)

Činjenica da druga sezona nije odmah bila najavljena je podstakla strah od otkazivanja serije Sendmen, takođe zahvaljujući nekim izjavama samog Nila Gejmana, prema kojima „da bi Netfliks uspeo da dobije novac kako bismo napravili još jednu sezonu, mi moramo da postigne neverovatno dobre rezultate. Dakle, da, mi smo vodeća TV serija na svetu u poslednjih nekoliko nedelja. Ovo možda neće biti dovoljno”.

Serija Sendmen je dostupna na Netfliksu od 5. avgusta, a sastoji od 10 epizoda sa dodatkom jedanaeste bonus epizode.

Bogata mešavina mita i mračne fantazije u kojoj se savremena fantastika, istorijska drama i legende neprimetno prepliću, Sendmen prati ljude i mesta pod uticajem Morpheusa, Kralja snova, dok pokušava da popravi kosmičke i ljudske greške, koje je napravio tokom svog odugačkog postojanja.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x