Trailer za Ant-Man and the Wasp: Quantumania donosi nam Osvajača Kanga (VIDEO)

0

Marvel Studios nam predstavlja prvi trailer za film Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Trailer za Ant-Man and the Wasp: Quantumania donosi nam Osvajača Kanga (VIDEO)

Ant-Man and the Wasp: Quantumania je treći film o Ant-Manu, a isto tako i prvi film u Marvelovoj petoj fazi MCU franšize. 

Pejton Rid se ponovo našao na rediteljskoj stolici i tako uokvirio Ant-Man trilogiju. Film će imati dosta mračniji ton u odnosu na prethodna dva, što je i logično jer se u filmu pojavljuje Osvajač Kang, negativac koji će u narednim filmovima biti glavni protivnik Osvetnika.

Pročitajte: Harison Ford će glumiti u nekoliko MCU filmova

Trejler se fokusira na različite aspekte filma, ali je pojavljivanje Džonatana Majorsa u ulozi Kanga najistaknutiji. Trejler intrigantno postavlja ovu verziju Kanga kao nekoga ko bi mogao biti malo više prijatelj nego neprijatelj. Može se čuti kako naizgled sklapa dogovor sa Ant-Man-om kako bi njega i ostatak njegove porodice bezbedno vratio kući, ali nije otkriveno šta Kang želi zauzvrat. Zadirkivanje da bi Ant-Man mogao da pomogne Kangu je samo još jedan znak koliko je on velika pretnja za MCU, jer trejler za sugeriše da ima ogromnu vojsku koja će ga podržavati i da bi mogao da manipuliše Ant-Manom da mu pomogne.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania izlazi 15. februara 2023. godine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x