Večnost – Novi strip Alesandra Bilote za Boneli

0

Na festivalu Lucca Comics & Games koji će biti održan od 28. oktobra do 1. novembra, Sergio Bonelli Editore će predstaviti prvi broj novog stripa Alesandra Bilote koji nosi naziv Eternity/Večnost.

Večnost - Novi strip Alesandra Bilote za Boneli

Eternity iliti Večnost je osmislio i napisao Alesandro Bilota, a prvi broj će nacrtati Serđo Đerasi, crtač koji je već radio sa Bilotom na serijalima Dilan Dog – Planeta mrtvih i Merkurio Loi.

Smešten u Rim budućnosti gde su šezdesete ponovo u modi, glavni lik stripa Večnost je Alceste Santacroc, elegantni i pomalo snobovski novinar koji radi za nedeljnik za tračeve i kreće se u trulim sredinama kao što su bioskop, moda, TV i politika. Alceste će kroz svoj rad rasvetliti ljudskost likova koji naseljavaju plastični univerzum sastavljen od televizijskih studija, palata moći, luksuznih stanova najistaknutijih građana Rima i predgrađa i njegovih stanovnika koji sa divljenjem gledaju na ostatak grada.

Strip će biti predstavljen na festivalu Lucca Comics & Games, pa će se potom distribuirati u knjižarama i striparnicama u Italiji tokom novembra.

U nastavku možete pogledati i nekoliko tabli iz ovog stripa: 

Pročitajte: Fantastična Četvorka: Pun Krug – Aleks Ros odaje počast Džeku Kirbiju i Nilu Adamsu

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x