Nova Planeta Hulk – Planet Hulk: Worldbreaker

0

Marvel šalje Hulka 1000 godina u budućnost kako bi se našao u novoj “Planeta Hulk” priči autoa Grega Paka i Manuela Garcie.

worldbreaker stripblog

Scenarista Greg Pak ponovo piše priču o Planeti Hulk, ovog puta naslovljenu – Planet Hulk: Worldbreaker, prenosi CBR.

Pročitajte: Hulk i Wolverine će se ponovo boriti jedan protiv drugog

Planet Hulk: Worldbreaker je nova serija od pet izdanja koju će Marvel publici predstaviti u novembru. Mini serijal je napisao Pak, a nacrtao Manuel Garcia. Priča Planet Hulk: Worldbreaker je smeštena 1000 godina u budućnost i prati ženu koja traži Hulka na Sakaaru, ali joj se možda neće dopasti ono što će tamo pronaći.

Sinopsis dela: „Smatrna modernim Marvelovim remek-delom, PLANETA HULK je ispričala uzbudljivu priču o Hulkovu na planeti Sakaar nakon što su ga Iluminati proterali sa Zemlje. Ovaj epski događaj je imao odlučujući uticaj na Hulka koji se i danas oseća. Sada se saga nastavlja… Hiljadu godina od tada na planeti Sakaar, mlada žena zelene kože traži legendarni Green Scar kako bi spasila svog brata od grupe apokaliptičkih kultista. Hoće li ona pronaći Hulka? I posle svih ovih godina, da li je on zaista Sakarson, koji će nas sve spasiti — ili Worldbraker, koji će nas uništiti?”

worldbreaker stripblog

Planeta Hulk je Marvelov ambiciozan, nekonvencijalan, hazarderski projekat iz 2006. godine u kome se Hulk nalazi pred izazovima kakve do tada nismo videli.

Naslovnicu za Planet Hulk: Worldbreaker je radio Carlo Pagulayan, a ona nas očekuje uskoro…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x