CW-ijeva serija Flash otkazana posle devet sezona

0

Televizijski Flash će istrčati svoju poslednju trku u 2023. sa devetom sezonom istoimene serije.

CW-ijeva serija Flash otkazana posle devet sezona

Američka mreža CW objavila je da će TV serija The Flash, zasnovana na istoimenom crtanom liku iz DC Comics-a, 2023. godine biti završena skraćenom devetom sezonom, koja se sastoji od 13 epizoda. otkazana

U produkciji Warner Bros. TV i Greg Berlanti Productions, Fleš je debitovao na TV-u 2014. godine i bio je među najuspešnijim serijama Arrowverse (ili „The CVverse“), televizijskog narativnog univerzuma koji je nastao iz serije Arrow i koji se takođe sastoji od serija poput kao Supergirl, Legends of Tommorow i novije serije Superman & Lois.

Među njima, jedina koja još nije otkazana je Superman & Lois, koja je prošlog marta umesto toga obnovljena za treću sezonu koja je zakazana za emitovanje u Sjedinjenim Državama sledeće godine.

Pročitajte: Gotam Siti: Godina Prva – Novi strip Toma Kinga

Kako prenosi The Hollywood Reporter, Fleš je trebalo da se završi osmom sezonom, koja je emitovana između novembra 2021. i 2022. godine, ali je tada produkcija uspela da se dogovori sa glavnim glumcem Grantom Gustinom (Barry Allen/Fleš) i sa glumicom Kendis Paton (Iris West).

Nakon potpisivanja novih ugovora, finale osme sezone The Flasha je prerađeno kako bi se moglo nastaviti. Do ove odluke došlo je i zbog činjenice da je osma sezona ubrzo postala najgledaniji program The CW-a za period 2021-2022, sa prosekom od milion gledalaca po epizodi.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x