Ben Aflek će se pojaviti kao Betmen u filmu Aquaman 2

0

Činilo se da je Ben Aflek završio sa ulogom Betmena, ali nije tako.

Ben Aflek će se pojaviti kao Betmen u filmu Aquaman 2

Ben Aflek je Betmena glumio u filmovima Batman v Superman, Justice League, Suicide Squad. Aflek je takođe trebalo da režira film The Batman u kome bi glumio glavnu ulogu, ali se nakon neuspeha filma Justice League i usled privatnih problema činilo da odustaje od uloge Mračnog viteza.

Prošle godine je na iznenađenje publike najavljeno da će Aflek reprizirati ulogu još jednom u predstojećem Flashpoint filmu i da će mu to biti finalno pojavljivanje u ulozi Betmena. Sada je najavljeno da će se ipak pojaviti i u filmu Aquaman and the Lost Kingdom, drugom nastavku u franšizi o Akvamenu.

Aflek je takođe u međuvremenu pristao da snimi neke nove scene za film Liga Pravde Zeka Snajdera i čini se da je popularni glumac odustao od svoje ideje da prestane da glumi Betmena.

Vest o njegovom pojavljivanju u filmu Aquaman and the Lost Kingdom preneo je glavni glumac filma, Džejson Momoa, koji je na svom Instagram nalogu objavio sliku sa Aflekom i napisao da su Brus Vejn i Artur Kari ponovo udružili snage.

Pročitajte: Otkriveno ko će režirati nove Osvetnike

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

Aquaman and the Lost Kingdom u bioskope stiže sredinom marta 2023. godine, dok film Flashpoint izlazi u junu iste godine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x