Otkriveno ko će režirati nove Osvetnike

Sledeći film o Osvetnicima je zakazan za 2025. godinu i nosiće naziv Avengers: The Kang Dynasty.

Otkriveno ko će režirati nove Osvetnike

Nedugo nakon što je na San Diego Comic Conu predstavljen plan za predstojeće Marvelove filmove i serije i najavljen sledeći film o Osvetnicima, otkriveno je i ko će režirati naredni film. osvetnike

U pitanju je reditelj Destin Daniel Cretton, koji je za MCU već režirao film Shang-Chi and the legend of the Ten Rings iz 2021. godine. Cretton je potpisao ugovor sa Diznijem koji ga obavezuje da režira nekoliko različitih filmskih projekata. On bi takođe trebalo da režira i drugi film o Shang-Chiju, ali taj projekat još nema zvaničan plan produkcije niti datum izlaska. 

Nije otkriveno ko će biti scenarista novih Osvetnika, kao ni to ko će režirati drugi najavljeni film pod naslovom Avengers: Secret Wars, koji će takođe u bioskope izaći 2025. godine. 

Pročitajte: Emma Stone kao Spider-Gwen u sjajnom fan made videu

Cretton će tako naslediti Jossa Whedona koji je režirao filmove Avengers (2012) i Avengers: Age of Ultron (2015) i braću Russo koji su režirali Avengers: Infinity War (2018) i Avengers: Endgame (2019). 

Marvel je takođe otkrio i reditelje još nekih filmova. Bassam Tariq će režirati film o Blade-u. Julius Onah će režirati novi film o Kapetanu Americi. Jake Schreier će režirati film Thunderbolts.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x