Emma Stone kao Spider-Gwen u sjajnom fan made videu

0

Impresivni fanovski uradak nam donosi zamišljenu post credit scenu filma Spider-Man: No Way Home, u kojoj Spajdermen Andrew Garfielda upoznaje Spider-Gwen koju glumi Emma Stone.

Emma Stone kao Spider-Gwen u sjajnom fan made videu

Fanovski video ponovo ujedinjuje Spajdermena Andrew Garfielda sa Emmom Stone. U ovoj alternativnoj sceni vidimo kako se nakon završetka događaja u filmu Spider-Man: No Way Home, Piter Parker u verziji Andrew Garfielda vraća u svoj univerzum, ili bar on tako misli. emma

On misli da je u svom univerzumu sve dok ne primeti kako Spider-Gwen drži umirućen Pitera Parkera na rukama. 

Pročitajte: SDCC 2022 – Svi traileri i najave Marvelovih i DC-ijevih serija i filmova

Lik Spider-Gwen je po prvi put predstavljen 2014. u Marvelovom mini serijalu Edge of Spider-Verse koji istražuje alternativni univerzum u kojem radioaktivni pauk ujeda Gwen Stacy, a koja je izgubila svog najboljeg prijatelja Pitera Parkera. Lik je naišao na dobar prijem kod publike, a još veću popularnost je stekao sa animiranim filmom Spider-Man: Into the Spider-Verse iz 2018. godine, nakon koga su fanovi počeli da propagiraju kako žele da vide lik Spider-Gwen i na velikom platnu sa Emmom Stone u glavnoj ulozi. 

Nakon uspeha filma Spider-Man: No Way Home, fanovi su počeli da pišu peticije da žele da vide The Amazing Spider-Man 3 sa Andrew Garfieldom, što je samo po sebi sjajna ideja tako da nikad ne treba reći nikad nekim idejama, pa tako možda i vidimo Gwen u ulozi Spajdermena na velikom platnu jednoga dana.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x