“Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin – The Lost Years”

0

Svet poslednjeg Ronina se nastavlja u novoj seriji IDW Publishinga. Na San Dijego Comic Conu IDW Publishing je najavio nastavak “Ronin-verse-a”.

lost years stripblog

Najavljeno je, da će se serijal “Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin”, koji je, prema podacima koji je izdavač izneo u javnost prodat u 840.000 primeraka za sada, biti nastavljen sa novom pričom “Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin — The Lost Years”. Početak serijala je najavljen za novembar 2022. godine, a radiće ga Eastman kao i još jedan veteran TMNT serijala Tom Waltz, dok će vizuelni deo raditi SL Gallant i Ben Bishop.

Pročitajte: Priče o “The Last Roninu”

“The Last Ronin – The Lost Years” je serijal koji će dublje zagaziti u priču o roninu i dati šriu sliku jednom od najcenjenijih, prodavanijih i kritičarskih najboljih serijala TMNT-a ikada, prenosi portal Comicbook.

lost years stripblog

Autori serijala su naglasili da je ovaj prvi serijal nakon početne serije “The Last ronin” zapravo nastao iz potrebe da se vernim fanovima TMNT franšize bliže opiše cela priča vezana za taj kratki serijal.

Za sada serijal “The Lost Years” drži mnoge detalje u tajnosti, ali svakako čekamo da se sve objavi i dođe u ruke čitalaca, a zašto ne i kod nas, pa da o tome sudimo.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x