Predstavljen novi serijal Ghost Ridera: Pakleni jahač u stilu vesterna!

0

Marvel je otkrio novi izgled svog liga za predstojeći “Ghost Rider: Vengeance Forever #1”, prikazi novih tabli predstavljaju nekoliko novih verzija Ghost Rider-a, na San Diego Comic Conu.

ghost ridera stripblog

Tokom tribine „Marvel Comics: Next Big Thing“ na Comic-Con-u u San Dijegu 23. jula, izdavač je otkrio “zavir” u “Ghost Rider: Vengeance Forever #1”. Jedna od stranica prikazuje kaubojsku verziju Ghost Rider-a koja se dešava u doba Divljeg zapada, dok druga prikazuje futurističku verziju lika u 2099. godini koji se bori sa stvorenjem nemrtvog izgleda koje nosi kacigu sličnu Magnetovoj. Treća stranica prikazuje Ghost Rider-a koji u praistorijskim vremenima dobija oblik stvorenja nalik medvedu, a zatim se kasnije pojavljuje u haljini u situaciji nalik na suđenje vešticama u Salemu. “Ghost Rider: Vengeance Forever” će takođe primeniti i neke elemente trenutne Marvel serije Bendžamina Persija i umetnika Korija Smita, prenosi CBR.

Pročitajte: “Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin – The Lost Years”

“Ghost Rider: Vengeance Forever #1” je serijal koji radi scenarista Persija i crtač Huana Hozea Ripa, sa naslovnica,a Bjorna Barendsa.

Ukratko – Serija za pedeset godina Ghost Ridera donosi priču o Džoniju Blejzu koji traži majstora tetovaža Nekroa koji koristeći svoju iglu izvlači mračne istine na površnu. Ovo je jedna divlja avantura koja prolazi kroz istoriju Ghost Ridera, ali govori i o neizvesnoj budućnosti ispitujući zabrinjavajuću težinu nasleđa.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x