Kultna animirana serija Nindža Kornjače iz 1987. postaje strip

0

Nekada smo kao deca uživali u animiranoj seriji o Nindža Kornjačama, a sada se osećaj nostalgije vraća jer ta animirana serija dobija svoj strip oblik.

Kultna animirana serija Nindža Kornjače iz 1987. postaje strip

IDW najavljuje da animirana serija Nindža Kornjače iz 1987. godine postaje strip pod nazivom Teenage Mutant Ninja Turtles: Saturday Morning Adventures. 

U pitanju je mini serijal od četiri broja koji će biti nastavak originalne animirane serije sa novim avanturama. Iako je poznato da su animirane serije i filmovi o Nindža Kornjačama uglavnom bili namenjeni deci, a stripovi Pitera Lerda i Kevina Istmena starijoj publici, ovaj put će strip imati za cilj da nas vrati u detinjstvo i donese osećaj nostalgije uz nove avanture bazirane na animiranoj seriji koja je debitovala 1987. i većinu sveta upoznala sa Nindža Kornjačama. 

Pročitajte: Milerova naslovnica za Povratak mračnog viteza prodata za $2.4 miliona

Strip će napisati Erik Bernam, a ilustrovati Tim Lati. IDW najavljuje da će Teenage Mutant Ninja Turtles: Saturday Morning Adventures doneti neverovatno apsurdne ludorije Nindža Kornjača i u svemu nositi duh pomenute animirane serije, uz mnogo humora i akcije. Jedina prava mana, naravno, je to što strip neće sadržati jednu od najboljih pesama iz crtanih filmova ikada napravljenih. 

Ovo je odlična vest za sve koji žele da povrate delić svog detinjstva ili za svakoga ko će po prvi put doživeti atmosferu originalne animirane serije iz 80-ih. Teenage Mutant Ninja Turtles: Saturday Morning Adventures #1 izlazi u septembru ove godine. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x