“Mighty Morphin Power Rangers #100”: Najavljeni novi preokreti u franšizi Moćnih Rendžera

0

Naslovnica za “Mighti Morphin Pover Rangers #100” autora Migela Merkada prikazuje istoimene heroje kao odlučne i savremene tijendžere.

mighty morpnih stripblog

Moćni Rendžeri su za svoje stoto izdanje predstavljeni vema moderno i savremeno.

BOOM! Studios je predstavio seriju varijanti omota za “Mighty Morphin Power Rangers #100” poznatog umetnika Migela Merkada (Amazing Spider-Man, Magic: The Hidden Planesvalker). Ovih pet naslovnica predstavljaju originalne članove grupe Mighti Morphin, koji su svi ponovo zamišljeni kao moderni tinejdžeri. Na naslovnicama se vide Džejson Li Skot, Kimberli En Hart, Trini Kvan, Zak Tejlor i Bili Krenston, koji i dalje nose svoje boje rendžera uprkos tome što su obučeni u svoju svakodnevnu odeću. “Mighty Morphin Power Rangers #100” će scenarisati Rian Parrott, a crtati umetnici Marko Rena i Moises Hidalgo, prenosi CBR.

Pročitajte: „Noćni život u Berlinu” – Novi strip o Kortu Maltezeu

Ovo 100. izdanje samo je jedna od nekoliko prekretnica za Moćne Rendže, a glavna televizijska franšiza se brzo približava svojoj 30. godišnjici. Hasbro je navodno došao do glumačke ekipe originalne serije da se vrate na jubilarni specijal u proslavljanju ove prilike, uključujući Ostina Sent Džona kao Džejsona Lija Skota/Crveni rendžer, Ejmi Džo Džonson kao Kimberli Hart/Pink Rendžer, Voltera Džonsa kao Zack Tailor/Crni rendžer i David Iost kao Billi Cranston/Blue Ranger. Ovo bi bio prvi put da se klasična postava vratila na ponovno okupljanje na setu od 1994. godine, kada su originalni crveni, žuti i crni rendžeri napustili seriju.

Neki takođe smatraju da je specijal povodom 30. godišnjice kraj jedne ere, a Netflix je potvrdio svoje projekte Power Rangers koji će uskoro doći u saradnji sa Entertainment One u vlasništvu Hasbro-a. Kreator “End of the F***ing World Jonathan Entwistle” trenutno bi trebalo da vodi Netflix-ov Power Rangers Universe.

„Otkad smo osnovali Power Rangers sa Džonatanom, postavili smo zaista pristup celog sveta“, rekao je predsednik Globalne televizije eOne Majkl Lombardo o projektu. “To nije samo jedna emisija, to su serije praćene filmovima, programima za decu. Pronašli smo mu odličnog saradnika za pisanje, odustali su. Kucajte u drvo, Netflix je uzbuđen, mi smo uzbuđeni, nadamo se da ćemo imati uskoro neke vesti.”

“Mighty Morphin Power Rangers #100” će se naći u prodaji u prodavnicama u septembru 2022.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x