Kako bi Betmen Meta Rivsa izgledao u obliku stripa (GALERIJA)

0

Jedan fan je uvodnu scenu borbe iz filma Betmen adaptirao u strip dajući nam tako pogled na to kako bi najnovija filmska adaptacija o Betmenu izgledala u obliku stripa.

Scena sa samog početka filma Betmen reditelja Meta Rivsa u kojoj mračnog viteza po prvi put u filmu vidimo u akciji protiv bande maskiranih nasilnika prikazana je na nekoliko tabli dajući nam uvid u to kako bi Rivsov Betmen izgledao u obliku stripa.

Strip autor koji je potpisuje kao Santa Fung, objavio je na svom Twitter nalogu Betmenovo prvo pojavljivanje u filmu u kojem se suočava sa grupom nasilnika koji napadaju čoveka i brutalno prebija njihovog vođu, u obliku stripa. Na četiri table sa prelepim kadrovima, Fung prenosi atmosferu filma koristeći gotovo istu paletu boja koja preovladava u filmu.

Pročitajte: Šta je bila Zagonetačeva prva zagonetka za Betmena?

Ovi fenomenalni crteži su samo još jedan u nizu radova koji pokazuju kreativnost autora inspirisanih Rivsovim Betmenom. 

Betmen Meta Rivsa smatra se jednim od najuspešnijih bioskopskih ostvarenja u doba pandemije COVID-a. Film je pobrao sjajne ocene publike i kritike, postižući i komercijalni uspeh zaradivši 760 miliona dolara uz budžet od 200 miliona. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x