Roberto Rekioni je režirao svoj prvi film i naravno da je u pitanju horor

0

Čuveni strip autor, jedan od najistaknutijih u Italiji, urednik Dilana Doga, kreator serijala Siročad, Roberto Rekioni, sada režira svoj prvi film.

Roberto Rekioni je režirao svoj prvi film i naravno da je u pitanju horor

Film Roberta Rekionija će nositi naziv Carne Fredda (Cold Meat) i biće prvi film u horor trilogiji. Roberto Rekioni će se na njemu potpisati i kao scenarista. 

Produkcijske kuće koje stoje iza filma su Adler Entertainment i Red On Productions. 

Radnja će se fokusirati na dve spisateljice. Prva je starija spisateljica sa sjajnim talentom i velikom karijerom iza sebe Sveva Montaldo (glumiće je Orsetta De Rossi), druga je Anna Alfieri (koju će glumiti Chiara Baschetti), mlada spisateljica neizvesnog talenta. Njih dve će biti u sukobu koji će se odigrati u izolaciji, u zabačenoj vili unutar planina. Sukob će se okončati na veoma svirep način, ali koja od njih će biti žrtva, a koja će biti dželat? To će biti iznenađenje za publiku…

Pročitajte: Teksov najveći neprijatelj Mefisto se vraća posle 20 godina

Prve scene iz filma su premijerno prikazane na Romics festivalu 10. aprila, dok je datum izlaska filma još uvek nepoznat, ali trebalo bi da izađe ove godine.

Robert Rekioni je rođen u Rimu 1974. godine. Kao strip autor je objavljivan od strane najvećih italijanskih izdavačkih kuća kao što su Bonelli, Bao i Feltrinelli. Najpoznatiji je kao urednik u autor na serijalu Dilan Dog, a pored toga naslovi po kojima ga prepoznajemo u strip stvaralaštvu su Siročad, Čanbara, a bio je autor i nekoliko epizoda Teksa Vilera.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x